Detachable Electric Body Brush Max 88% OFF for Showering Back Exfoliating Sc Detachable Electric Body Brush Max 88% OFF for Showering Back Exfoliating Sc $27 Detachable Electric Body Brush for Showering Exfoliating Back Sc Beauty Personal Care Personal Care Bath Bathing Accessories for,Body,onestarfitness.net,Brush,Back,Showering,Exfoliating,$27,Electric,Detachable,Sc,Beauty Personal Care , Personal Care , Bath Bathing Accessories,/consumers-guides/ $27 Detachable Electric Body Brush for Showering Exfoliating Back Sc Beauty Personal Care Personal Care Bath Bathing Accessories for,Body,onestarfitness.net,Brush,Back,Showering,Exfoliating,$27,Electric,Detachable,Sc,Beauty Personal Care , Personal Care , Bath Bathing Accessories,/consumers-guides/

Detachable Superlatite Electric Body Brush Max 88% OFF for Showering Back Exfoliating Sc

Detachable Electric Body Brush for Showering Exfoliating Back Sc

$27

Detachable Electric Body Brush for Showering Exfoliating Back Sc

|||

Product description

This is an upgraded electric bath brush. We have investigated hundreds of electric bath brushes sold in the market and made improvements to the previous problems.

Problem 1: Insufficient power, slow rotation or stop when pressing
Solution: High-quality 15W motor is used, and the maximum speed can reach 11500rpm

Problem 2: The brush head is easy to fall off
Solution: Use snap design, will not fall off during use

Question 3: The watch is slippery and difficult to grasp
Solution: use non-slip material and groove design

Question 4: The handle is broken
Solution: Use tough materials, not easy to break

Question 5: There is no English manual
Solution: There is a detailed English manual

Question 6: Only one speed
Solution: Provide three-speed speed selection

Question 7: Difficult to replace the brush head and difficult to charge
Solution: simple replacement and charging

Question 8: The accessory brush head and charging cable cannot be purchased
Solution: Provide lifetime warranty service, you can contact at any time if you have any questions

Problem 9: The handle is too short
Solution: Lengthen the handle, up to 17 inches, can easily reach all parts of the body

Question 10: The brush is too soft or too hard
Solution: 5 brush heads are provided, including 3 silicone brush heads, 1 soft brush head and 1 hard brush head

Question 11: The sound is too loud
Solution: Controlled the volume, no noise

Product Features
Size: 17 inches in length
package:
1*Electric body brush
5*brushes
1*Charging cable(no adapter)
1*Manual
Power: 15w
Speed: up to 11500rpm
Battery information: 18650 lithium battery 3.7v 2500 mAh

Detachable Electric Body Brush for Showering Exfoliating Back Sc